top of page

BEDRIJFSAUTOVERZEKERING

Wat is een bedrijfsautoverzekering?
Een bedrijfsautoverzekering vergoedt schade aan uw personenauto’s, bestelauto’s en vrachtauto’s.
Stel, u veroorzaakt schade met uw bedrijfsauto aan anderen. De WA verzekering dekt uw aansprakelijkheid voor deze schade. De tegenpartij kan rechtstreeks bij uw verzekeraar aankloppen voor een schadevergoeding. Als bezitter van een motorrijtuig bent u wettelijk verplicht een WA verzekering af te sluiten.
In combinatie met een WA verzekering is met mogelijk om een volledige cascoverzekering te nemen. Bij volledige casco dekking, of All riskdekking, vergoedt schade die aan uw eigen auto kan ontstaan. Ook indien het eigen schuld is.
In combinatie met een WA verzekering is met mogelijk om een beperkt  cascoverzekering te nemen. Bij beperkt casco dekking of WA+ dekking, vergoedt met name genoemde schade aan uw auto, zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsing met loslopend wild of ruitbreuk.

Cargo Track

EIGEN VERVOERVERZEKERING

Wat is een eigen vervoerverzekering?
Een eigen vervoerverzekering vergoedt schade door verlies of beschadiging van uw eigen zaken die u zelf vervoert.

Boxes in a Truck

TRANSPORTVERZEKERING

Wat is een transportverzekering?
Een transportverzekering vergoedt schade door verlies of beschadiging van zaken die u laat vervoeren, onafhankelijk of de vervoerder al dan niet aansprakelijk gesteld kan worden.  Vaak vallen onder goederen van anderen die ter reparatie of bewerking zijn aangeboden.
Een verzekeraar kan een beperkte transportverzekering  of een uitgebreide transportverzekering aanbieden.
Premie en voorwaarden dienen aangevraagd te worden.

Moving Truck
bottom of page