top of page

VOERTUIGENVERZEKERING

AUTOVERZEKERING

"Het Belang van een Autoverzekering:

Een autoverzekering is niet alleen een slimme keuze, het is ook een wettelijke verplichting. Met een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) autoverzekering bent u gedekt voor schade die u met uw auto aan anderen toebrengt. In een dergelijk geval kan de tegenpartij rechtstreeks bij uw verzekeraar terecht voor compensatie. Dit is essentieel, want als autobezitter bent u verplicht om minimaal een WA autoverzekering af te sluiten.

Voor nog uitgebreidere bescherming, kunt u kiezen voor een Volledige Cascoverzekering, vaak aangeduid als een Allriskverzekering. Deze verzekering dekt niet alleen schade die u aan anderen toebrengt, maar ook schade aan uw eigen auto, zelfs als deze door uw eigen toedoen is ontstaan.

Een alternatieve optie is de Beperkt Cascoverzekering. Dit is een aanvulling op de WA verzekering en biedt dekking voor specifieke schades aan uw eigen auto, zoals brandschade, blikseminslag, hagelschade, diefstal, stormschade, botsing met loslopend wild, of ruitbreuk.

Bij Aspire begrijpen we dat elke autobezitter uniek is en daarom bieden we verschillende autoverzekeringsopties aan die passen bij uw specifieke behoeften en budget. Bescherm uzelf en uw voertuig met de juiste verzekering – wij staan klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze."

Deze herschreven tekst benadrukt de wettelijke noodzaak en de voordelen van verschillende soorten autoverzekeringen, en positioneert Aspire als een behulpzame adviseur in het keuzeproces.

4x4 Adventures

PREMIEKORTING

"Profiteer van Premiekorting bij Schadevrij Rijden:

Rijdt u schadevrij? Dan belonen wij u met een premiekorting! Hoe langer u zonder schadeclaims rijdt, hoe hoger de korting op uw premie. Deze korting kan bij sommige verzekeraars oplopen tot wel 80%. Dit werkt als volgt:

 1. Bonus-Malus Ladder: Bij aanvang van uw verzekering wordt u op een bepaalde trede van de bonus-malus ladder geplaatst.

 2. Schadevrij Jaar = Extra Trede: Voor elk jaar dat u schadevrij rijdt, klimt u een trede omhoog op de ladder, wat resulteert in meer korting op uw premie.

 3. Bij Schade: Als u schade veroorzaakt, daalt u 4 tot 6 treden op de ladder. Echter, als de schade volledig verhaald kan worden op een schuldige derde of als het gaat om schade door brand of ruitbreuk, dan heeft dit geen invloed op uw positie op de ladder.

Uw schadevrije jaren worden bijgehouden in de elektronische databank Roy Data, waar de meeste verzekeraars mee samenwerken.

Tip bij Schade: Laat uw auto repareren bij een door de verzekeraar aangewezen schadehersteller. Dit kan u voordelen opleveren zoals een verlaagd eigen risico of een gratis leenauto. Bovendien hoeft u de reparatiekosten niet voor te schieten.

Met Aspire geniet u van deze voordelen, terwijl u verzekerd bent van een betrouwbare dekking. Schadevrij rijden wordt zo nóg lonender!"

Going for a Drive

INZITTENDEN VERZEKERING

"Bescherming voor Inzittenden: Ongevallen- en Schadeverzekering

Bij Aspire begrijpen we hoe belangrijk de veiligheid van alle inzittenden is tijdens het autorijden. Daarom bieden we twee soorten verzekeringen aan: de Ongevallenverzekering voor Inzittenden en de Schadeverzekering voor Inzittenden.

 1. Ongevallenverzekering voor Inzittenden: Deze verzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit bij ongevallen. Het unieke aan deze verzekering is dat de uitkering onafhankelijk is van wie er schuld heeft aan het ongeval en het bedrag staat los van de werkelijk geleden schade. Deze dekking is geldig voor inzittenden:

  • Terwijl ze in de auto zitten.

  • Tijdens het in- en uitstappen.

  • Bij het uitvoeren van een noodreparatie langs de weg.

 2. Schadeverzekering voor Inzittenden: Deze verzekering biedt een vergoeding voor de daadwerkelijk geleden schade. Dit is een uitgebreidere dekking die meer flexibiliteit biedt, aangezien de vergoeding is gebaseerd op de daadwerkelijke schade.

Kies voor zekerheid en bescherming met Aspire's inzittendenverzekeringen. Of u nu een passagier of bestuurder bent, onze verzekeringen zorgen ervoor dat u en uw medepassagiers goed gedekt zijn tijdens elke rit."

Getting Out of Limousine

UITKERING

"Uitkering bij Ongevallen en Dekking van Schadeverzekering voor Inzittenden:

 1. Uitkering bij Ongevallen: Bij Aspire is de uitkering in geval van invaliditeit door een ongeval vooraf duidelijk vastgesteld. De hoogte van deze uitkering hangt af van de ernst van de invaliditeit, en deze details worden van tevoren met u overeengekomen. In het tragische geval van overlijden door een ongeval, wordt het vooraf afgesproken bedrag aan de nabestaanden uitgekeerd.

 2. Schadeverzekering voor Inzittenden: Deze verzekering biedt een uitgebreide dekking voor zowel de bestuurder als de inzittenden in uw auto bij een ongeval. Belangrijk hierbij is dat de verzekering onafhankelijk is van wie de schuld heeft aan het ongeval. Met deze verzekering bent u gedekt voor:

  • Materiële schade aan persoonlijke bezittingen.

  • Letselschade, inclusief lichamelijke verwondingen.

  • Gevolgschade, zoals schade aan kleding, medische kosten, en eventueel verlies van inkomen door het letsel.

  • In veel gevallen is ook smartengeld meeverzekerd.

Met de verzekeringen van Aspire bent u verzekerd van een uitgebreide bescherming in geval van ongevallen. Wij zorgen ervoor dat u en uw medepassagiers altijd de juiste dekking hebben, zodat u met een gerust hart de weg op kunt."

In the car service

MOTORVERZEKERING

"Het Belang van een Motorverzekering:

Bij Aspire begrijpen we dat uw motor meer is dan alleen een voertuig; het is een uiting van vrijheid en avontuur. Daarom is het essentieel om deze goed te verzekeren. In Nederland en Curaçao is een motorverzekering wettelijk verplicht. Dit betekent dat u ten minste een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) moet afsluiten voor uw motor.

Voor uitgebreidere bescherming bieden wij u de mogelijkheid om uw verzekering uit te breiden. Deze uitbreidingen kunnen dekking bieden tegen diefstal of schade als gevolg van een aanrijding.

Een andere optie is de Volledige Cascoverzekering. Dit is een all-inclusive verzekering die niet alleen schade dekt die u bij anderen veroorzaakt, maar ook schade aan uw eigen motor door verschillende oorzaken, zoals:

 • Brand en ontploffing.

 • Stormschade.

 • Diefstal en joyriding.

 • Botsing met loslopende dieren.

 • Aanrijdingen, omslaan, te water raken of van de weg raken.

Met Aspire's motorverzekering bent u verzekerd van zowel wettelijke bescherming als persoonlijke gemoedsrust. Kies de dekking die bij uw rijstijl en behoeften past, en geniet van elke rit met de wetenschap dat u goed beschermd bent."

Exhaust

SCOOTER-, BROMFIETSVERZEKERING

Waarvoor heb ik bromfietsverzekering nodig?

Een scooter- of bromfietsverzekering is verplicht. U bent dus verplicht deze minimaal tegen wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren.
Uitbreiden van de verzekering is vaak mogelijk met een dekking tegen diefstal of schade door aanrijding.

Sommige verzekeraars bieden de mogelijkheid van een volledige cascoverzekering. In dat geval is schade verzekerd die je zelf hebt veroorzaakt of onder andere ontstaat door: brand, ontploffing, storm, diefstal, joyriding, botsing met loslopende dieren, aanrijding, omslaan, te water of van de weg raken.

Motor Scooter Drivers
Marina

PLEZIERVAARTUIGVERZEKERING

"De Noodzaak van een Pleziervaartuigverzekering:

Bij Aspire erkennen we dat uw pleziervaartuig een waardevolle investering is, of het nu gaat om een speedboot, catamaran, zeilboot, of een ander type boot. Een pleziervaartuigverzekering biedt u de essentiële bescherming voor:

 • Het vaartuig zelf.

 • De inboedel aan boord van het vaartuig.

 • De aansprakelijkheid voor schade die u met het vaartuig veroorzaakt aan anderen.

We bieden drie hoofdvarianten van dekking aan:

 1. Alleen Aansprakelijkheid: Dekking voor schade die u aan anderen veroorzaakt.

 2. Aansprakelijkheid + Beperkt Casco: Dit omvat aansprakelijkheid en dekt ook schade aan uw eigen vaartuig door brand, ontploffing, blikseminslag, storm, diefstal en inbraak.

 3. Aansprakelijkheid + Uitgebreide Casco: Biedt een uitgebreidere dekking voor alle schade aan uw vaartuig veroorzaakt door externe factoren. Afhankelijk van de polis, kan schade door eigen gebrek wel of niet gedekt zijn.

Bovendien zijn vaak extra kosten gedekt zoals hulp- en bergloon, sleeploon, en kosten voor opruiming van het wrak. Veel verzekeraars, waaronder Aspire, bieden ook een ongevallenverzekering voor extra veiligheid op het water.

Het is vaak mogelijk om een volgboot of boottrailer mee te verzekeren. De premie voor uw verzekering hangt af van diverse factoren zoals het type en de waarde van de boot, het vaargebied, de maximale snelheid en de gekozen dekking.

Met Aspire's pleziervaartuigverzekeringen kunt u met een gerust hart genieten van uw tijd op het water, wetende dat uw boot en uw verantwoordelijkheden goed zijn gedekt."

RV Vehicle

KAMPEERAUTOVERZEKERING

"Het Belang van een Kampeerautoverzekering:

Bij Aspire begrijpen we dat uw kampeerauto niet alleen een voertuig is, maar ook een thuis op wielen. Daarom is het belangrijk om deze goed te verzekeren. Als eigenaar van een kampeerauto bent u wettelijk verplicht om een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt schade die u met uw kampeerauto aan anderen veroorzaakt.

Voor uitgebreidere bescherming kunt u kiezen voor WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco. Deze bieden een breder scala aan dekkingen, inclusief schade aan uw eigen kampeerauto onder bepaalde omstandigheden.

Extra Opties voor Uw Kampeerautoverzekering:

 • Inboedel en Accessoires: U kunt ook de inboedel van uw kampeerauto en accessoires zoals luifels, fietsendragers en schotels meeverzekeren.

 • Nieuwwaarderegeling: Voor nieuwe kampeerauto's bieden wij een nieuwwaarderegeling. Als u de eerste eigenaar bent en er sprake is van totaal verlies, ontvangt u vaak in het eerste jaar de nieuwwaarde. In het tweede en derde jaar geldt een afschrijvingsregeling, waarna de dagwaarde wordt vergoed.

 • Waardegarantie voor Occasions: Voor occasion kampeerauto's kunt u soms kiezen voor een waarde- of aanschafgarantie, waarbij uw voertuig gedurende bijvoorbeeld drie jaar verzekerd is tegen de aankoopwaarde.

 • Verkeersrechtsbijstand en Ongevallenverzekering: Deze aanvullende verzekeringen bieden extra zekerheid en bescherming.

Elke kampeerauto en eigenaar is uniek, en daarom is onze kampeerautoverzekering maatwerk. Wij bij Aspire helpen u graag om de perfecte verzekering samen te stellen die past bij uw kampeerauto en uw reisplannen."

Classic VW Bug

OLDTIMERVERZEKERING

"Het Belang van een Oldtimerverzekering:

Bij Aspire waarderen we de unieke charme en historische waarde van oldtimers. Als u een auto bezit die ouder is dan 25 jaar, kunt u overwegen een speciale oldtimerverzekering af te sluiten. Deze verzekering is specifiek ontworpen met het oog op de bijzondere status en behoeften van oldtimers.

Voorwaarden voor een Oldtimerverzekering:

 • De oldtimer wordt beschouwd als een kostbaar verzamelobject.

 • Er bestaat een merkenclub voor het type oldtimer.

 • De oldtimer wordt gebruikt voor recreatieve of hobbymatige doeleinden, niet voor dagelijkse ritten of als boodschappenauto.

 • Er geldt een maximale kilometergrens, vaak rond de 7.500 km per jaar.

 • U bezit een tweede auto voor dagelijks gebruik.

Dekkingsmogelijkheden:

 • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA): Dit is de minimale vereiste als u met uw oldtimer op de openbare weg rijdt.

 • Uitbreiding naar WA Beperkt Casco of Volledig Casco: Voor een uitgebreidere dekking, waarbij sommige verzekeraars een recent taxatierapport kunnen vragen.

Bij Aspire begrijpen we dat elke oldtimer uniek is. Daarom bieden wij een verzekering aan die volledig op maat gemaakt is voor uw speciale voertuig. Bescherm uw dierbare oldtimer met een verzekering die net zo uniek is als de auto zelf."

FIETSVERZEKERING

"Wat Dekt een Fietsverzekering?

Bij Aspire begrijpen we hoe belangrijk uw fiets voor u is, of het nu gaat om dagelijks vervoer, recreatie of sport. Onze fietsverzekering biedt uitgebreide bescherming tegen schade en verlies van uw fiets en eventuele accessoires. Dit omvat dekking voor schade veroorzaakt door brand, diefstal en andere externe onheilen. Het is belangrijk om te weten dat er meestal een eigen risico van toepassing is.

Dekkingsperiode en Vergoedingen:

 • De verzekering wordt meestal afgesloten voor 3 of 5 jaar, met een aflopende dekking.

 • Bij beschadiging van de fiets worden de herstelkosten vergoed.

 • In geval van diefstal of totaal verlies, wordt de schade vergoed op basis van de verzekerde waarde. Na een bepaalde periode, zoals 1 jaar, wordt een afschrijvingspercentage toegepast, afhankelijk van de verzekeraar.

Uitsluitingen:

 • Schade door normale slijtage of opzettelijke beschadiging.

 • Schade opgelopen tijdens snelheidswedstrijden.

 • Schade wanneer de fiets verhuurd is.

 • Geen vergoeding voor diefstal indien de fiets niet op slot was gezet of in een niet-afgesloten ruimte stond. Verzekeraars kunnen eisen dat u bewijst dat de fiets op slot stond, bijvoorbeeld door beide originele sleutels te tonen. Een ART-goedgekeurd slot is vaak een vereiste.

Premiebepaling:

 • De premie hangt af van de nieuwwaarde van de fiets en eventuele meeverzekerde accessoires.

 • De woonplaats van de verzekerde kan ook invloed hebben op de premie.

Verzeker uw fiets bij Aspire, en geniet van de vrijheid en zekerheid die onze fietsverzekering biedt. Met onze verzekering bent u goed voorbereid op de weg, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het plezier van het fietsen."

Mountain Bikers
bottom of page